XVI cursos AEDEM de formació per a editors del 25 al 27 maig 2015

Sgae | 23/04/2015

La Junta Directiva de l’Associació Espanyola d’Editors de Música (AEDEM) convoca, com és habitual, la trobada anual del sector de l’edició musical, els cursos AEDEM de formació per a editors que s’adrecen als editors musicals que desitgen continuar formant-se i adaptant-se a l’entorn canviant de la indústria musical.

La Societat General d’Autors i Editors (SGAE) i la Fundació SGAE col·laboren, un any més, en aquestes jornades que aquest 2015 tenen lloc del 25 al 27 de maig a Caldes d’Estrac.

 

Enguany, i per primera vegada, als cursos hi participaran ponents internacionals de països com EUA, Xile, Regne Unit i França. Aquests ponents ajudaran a entendre millor alguns dels temes que fa anys que preocupen al sector i parlaran sobre d’altres d’aparició recent. S’oferirà un servei de traducció simultània a fi de facilitar participació activa de tots els assistents.

Així mateix, s’ha ampliat el nombre de places dels cursos en un 30% respecte a edicions anteriors.  Al web de l’AEDEM, es pot consultar el llistat de preus  i el formulari d’inscripció. El programa també es pot descarregar.

Les places són limitades i el període d’inscripció finalitza el proper 29 d’abril.

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa