‘Tots volem el millor per a ella’, de Mar Coll, viatja a Alemanya i el Marroc amb la Fundació SGAE

Sgae | 15/09/2015

La pel·lícula Tots volem el millor per a ella, de Mar Coll, viatjarà, aquest darrer quadrimestre de 2015, a Alemanya i el Marroc de la mà de la Fundació SGAE i l’Institut Cervantes. En català amb subtítols en anglès, el film es projectarà a Berlín, Tetuán, Tànger i Rabat, quatre de les nou ciutats que acullen la segona edició del cicle Óperas primeras, coorganitzat per la Fundació SGAE i l’Institut Cervantes.

La presentació de Tots volem el millor per a ella serà a càrrec de la mateixa Mar Coll i l’objectiu és promocionar i distribuir les pel·lícules dels nostres creadors, joves directors del país, a altres públics.

En aquesta segona edició d’Óperas primeras, a més de la pel·lícula de Mar Coll, també s’inclouen els llargmetratges Todos están muertos, de Beatriz Sanchís; Los chicos del puerto, de Alberto Morais i La casa Emak Bakia, de Oskar Alegría.

Després del debut de Mar Coll amb Tres dies amb la família (2009), a Tots volem el millor per a ella (2013), la cineasta catalana Mar Coll va repetir com a directora i s’ha convertit en una de les realitzadores més prometedores del cinema del nostre país. A Tots volem el millor per a ella, Coll presenta a l’espectador un dilema amb el qual, sens dubte, aquest se sentirà identificat: Si la meva vida ja no és meva, per què no ho deixo tot i fujo? Coll recupera el drama familiar amb la seguretat que aporta comptar amb Nora Navas com a actriu protagonista, el treball de la qual en aquesta producció li va valer el Premi Gaudí, el reconeixement com a millor actriu al Festival de Valladolid-Seminci i una nominació als Premis Goya. La pel·lícula s’endinsa vers el desconcert que pateix Geni (Nora Navas) que, després d’un accident de cotxe, comprèn que la seva vida anterior ha deixat d’interessar-li.

 
 

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa