«Taller de pitching», organitzat per la Fundació SGAE i el Màster en Documental Creatiu de la UAB

Sgae | 13/02/2015

La Fundació SGAE continua donant suport als joves creadors i impulsa diferents iniciatives que n’afavoreixen la formació i permeten el desenvolupament i creixement com a artistes.

En aquest sentit, aquest dimecres 18 de febrer,  a les 10:00 hores, la nostra seu (passeig de Colom, 6, de Barcelona) acull el «Taller de pitching» que organitzen el Màster en Documental Creatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Fundació SGAE. L’objectiu és preparar als estudiants d’aquest grau per a la presentació pública dels seus projectes de documental lineal i web documental davant una taula especialitzada de programadors i experts en el gènere.

Agnela Domínguez, cap de Comunicació i Activitats de la SGAE i la Fundació SGAE a Catalunya, presentarà aquesta activitat que conduirà Miguel Ángel Martín, responsable de l’Institut de RTVE a Sant Cugat a Catalunya. El jurat que valorarà els treballs que s’hi presentaran està integrat per Romà Gubern i Gonzalo Herralde, directors del Màster, entre d’altres personalitats del món audiovisual.

 

Entrada gratuïta. Activitat oberta al públic.

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa