Sira Hernández presenta Frederic Mompou, música callada, editat per Solfa Recordings

Sgae | 09/12/2014

Sira Hernández (www.sirahernandez.com), una de les pianistes més personals i fascinants del nostre país, presenta aquest dimecres, 10 de desembre, a les 12:00 hores, a la seu de la SGAE a Catalunya (passeig de Colom, 6, de Barcelona) el seu darrer treball, Frederic Mompou, música callada, el qual ha estat editat per Solfa Recordings.

Música callada és considerada per alguns l’obra mestra de Mompou i, fins i tot, una de les grans obres del pianisme català juntament amb les Goyescas de Granados i la Suite Ibèria d’Albéniz. Amb una relació molt estreta amb la poesia, els versos del Cántico espiritual de San Juan de la Cruz «…la música callada / La soledad sonora…» van servir a Mompou per a la composar Música callada, 28 peces breus agrupades en quatre llibres.

El periodista musical Pere Andreu Jariod, el director artístic de Frederic Mompou, música callada, Josep Pascual, i el director de Solfa Recordings, Lluís Soler, acompanyaran a Sira Hernández en aquesta presentació. En finalitzar-la, Hernández realitzarà una il·lustració musical al piano d’una peça dels quatre llibres de la Música Callada de Frederic Mompou.

Per a més informació:
Solfa Recordings, sl. A/e: lluis@solfa.cat Web: http://solfa.cat
Tel.: 972 372 262 – 629 315 555

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa