Seminari sobre conceptes i principis generals de la Llei de propietat intel·lectual nord-americana

Sgae | 22/06/2015

La Societat General d’Autors i Editors col·labora amb l’Asociación Literaria y Artística para la Defensa del Derecho de Autor (ALADDA) i el grup de recerca INTERDRET (Dret d’Internet) de la Universitat Oberta de Catalunya, en l’acolliment d’un seminari sobre conceptes i principis generals de la Llei de propietat intel·lectual nord-americana.

Jane C. Ginsburg, experta en copyright i referent mundial en Dret d’Internet i professora de la Universitat de Columbia (Nova York), impartirà «The Sights and Sounds of Copyright: The Blurred Lines of US Law» que tindrà lloc el dilluns 29 de juny a les 18:00 hores a l’Espai Club de la seu de la SGAE a Catalunya (passeig de Colom, 6, de Barcelona). L’acte és gratuït per als socis de la SGAE.

L’objectiu de la sessió és analitzar i debatre en comú alguns dels conceptes i principis generals de la Copyright Act nord-americana, a través d’imatges i música. Es parlarà del concepte del Fair Use o la sentència que va declarar que «Blurred Lines» és una infracció.

La presentació a càrrec de la Prof. Ginsburg serà en anglès i pel debat s’utilitzarà el castellà i l’anglès, sense traducció simultània.

Places limitades.

Imprescindible confirmar l’assistència a: rxalabarder@uoc.edu

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa