Seminari «El negoci de la dansa i la importància dels mitjans socials» i presentació del llibre ‘The Business of Show’, d’Adam Cates

Sgae | 29/07/2015

La nostra seu acull el dimecres, 29 de juliol, a les 19:00 hores, el seminari «El negoci de la dansa i la importància dels mitjans socials» a càrrec de les professores de dansa Nya Bowman i Veinta McLemore. Adreçada a ballarins i ballarines, la sessió té per objectiu donar pautes als ballarins per aprendre a promoure’s i negociar contractes dins del difícil món professional d’aquest sector. També es posarà èmfasi en com gestionar els mitjans socials per l’impacte que tenen en les carreres professionals.

En el marc de l’acte, a les 20:00 hores, també es presentarà el llibre The Business of Show: A Guide to the Entertainment Business for the Performing Artist, d’Adam Cates, director escènic i coreògraf de musicals, òperes, programes de televisió, anuncis i concerts. L’autor americà visita Barcelona per parlar sobre el negoci de l’espectacle mitjançant diferents camps com són el màrqueting, els mitjans de comunicació social, les audicions, les negociacions dels contractes, els protocols d’assaig, les deduccions fiscals, la conducta professional, els treballs de supervivència i un llarg etcètera. Amb un toc d’humor, a The Business of Show, Cates recull el testimoni real de 90 professionals del sector artístic com actors, cantants, ballarins, directors, coreògrafs, directors artístics, productors, agents i directors de càsting.

En finalitzar la presentació, tindrà lloc un col·loqui entre els membres de la taula, Nya Bowman, Veinta McLemore i Adam Cates, i els assistents.

Acte en anglès.

Per a més informació:
Contraseña Produccions. Tel.: 93.425.03.04
A/e: contrasena@contrasenaprod.es

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa