Segona convocatòria d’ajudes 2015 per als socis de la SGAE

Sgae | 12/07/2015

Del 10 de juliol al 14 de setembre està vigent el termini de presentació de sol·licituds per la segona convocatòria d’ajudes de la Fundació SGAE adreçades als socis de la SGAE.

Es pot accedir a les ajudes a la creació de músiques populars, a la promoció internacional de música: gires i actuacions, a la promoció internacional de les arts escèniques: gires i presència en festivals de companyies de teatre i dansa, així com a la fase de documentació i investigació de projectes de creació audiovisual.

Continua també vigent el termini per a sol·licitar ajudes a viatges en les àrees de música, arts escèniques i audiovisuals. Aquest programa compta, al conjunt de l’any, amb 274.000 euros.

Juntament amb aquesta línia s’han mantingut altres opcions d’ajudes, entre les quals en destaquen dues que es publicaran en breu: les ajudes a projectes d’associacions d’autors i editors, amb una dotació de 180.000 euros (17 de juliol) i les ajudes a la publicació de discos, vídeos i llibres, amb una suma de 100.000 euros (24 de juliol).

Per a més informació sobre el programa d’ajudes i les bases, consulta aquest enllaç

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa