Projecció en exclusiva d’A Esmorga per a socis de la SGAE, acadèmics i premsa especialitzada

Sgae | 18/12/2014

El proper dilluns, 22 de desembre, a les 19.00 hores, a la seu de la SGAE a Catalunya (passeig de Colom, 6, de Barcelona), tindrà lloc la projecció privada d’A Esmorga, la pel·lícula que està batent rècords de taquilla i crítiques (veure Hollywood Reporter). El seu director, Ignacio Vilar, i un dels seus protagonistes, l’actor Karra Elejalde, presentaran i desvetllaran les claus d’aquest èxit cinematogràfic produït per Vía Láctea Filmes, Editorial Galaxia, TVG i TVE.

 

Si ets soci de la SGAE, et convidem en exclusiva a aquesta projecció privada. Només cal que enviïs un correu electrònic a aesmorgafilme@vialacteafilmes.com, i hi facis constar el teu número d’associat de la nostra entitat. La reserva és vàlida per a dues persones i les places són limitades a l’aforament de la sala.

Dirigida per Ignacio Vilar i coprotagonitzada per Karra Elejalde, Miguel de Lira i Antonio Durán «Morris», A Esmorga és l’adaptació cinematogràfica de la novel·la homònima d’Eduardo Blanco Amor.

A Esmorga ha captivat ja a 35.000 espectadors des de la seva estrena el passat 21 de novembre a diversos cinemes de Galícia. Estrenada en versió original en gallec, A Esmorga ha ocupat els primers llocs de la cartellera a tots els cinemes gallecs amb tan sols 18 còpies en circulació, desplaçant així a les grans superproduccions.

 

Per a més informació sobre A Esmorga:

Web: www.aesmorgafilme.com

Facebook: A Esmorga Filme

Twitter: @aesmorgafilme

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa