Projecció de Magical Girl, amb guió i direcció de Carlos Vermut, a la seu de la SGAE a Catalunya

Sgae | 16/01/2015

El dijous 22 de gener, a les 18.30 hores, la seu de la SGAE a Catalunya (passeig de Colom, 6, de Barcelona), acull la projecció de la pel·lícula Magical Girl, amb guió i direcció de Carlos Vermut, produïda per Aquí y Allí Films i protagonitzada per José Sacristán, Bárbara Lennie, Luis Bermejo, Israel Elejalde i Lucía Pollán, entre d’altres.

La projecció de la pel·lícula, premiada per partida doble al Festival de Sant Sebastià 2014, és exclusiva per als membres de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya i de l’Acadèmia del Cinema Català, però també s’ha obert al públic. Les places estan limitades a l’aforament de la sala (120 persones).

Magical Girl, un dels darrers fenòmens cinematogràfics del nostre país, explica que l’Alicia (Lucía Pollán), una nena malalta de càncer terminal, somia amb el vestit de la sèrie japonesa «Magical Girl Yukiko». Luis (Luis Bermejo), el seu pare, farà tot el què pugui per aconseguir-li-ho. El seu destí es creua amb el de la Bárbara (Bárbara Lennie), una atractiva jove amb problemes mentals, i amb el del Damián (José Sacristán), un professor retirat i amb un turbulent passat. Tots tres, Luis, Bárbara i Damián, es veuran atrapats en una xarxa de xantatges, en la qual els instints i la raó es debatran en una lluita tràgica.

Per a més informació:
Web: http://magicalgirlfilm.com/
Facebook: https://es-es.facebook.com/magicalgirlfilm
Twitter: @MagicalGirlFilm

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa