Presentació i preestrena de Déu, amb accent, el nou treball documental de la periodista M. Dolors Genovès

Sgae | 17/12/2014

El dimarts 23 de desembre, el programa Sense Ficció de TV3 estrenarà Déu, amb accent, el nou treball documental de la periodista M. Dolors Genovès que ha estat produït per Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Brutal Media.

 

Les protagonistes de Déu, amb accent són deu persones que parlen de Déu: jueus, catòlics, musulmans, ortodoxos, protestants, sufís, testimonis de Jehovà i budistes, expliquen la seva relació amb allò transcendent.

 

El documental coral es presentarà demà dimecres, 17 de desembre, a les 18:00 hores, en roda de premsa a la seu de la nostra entitat. Hi assistiran Joan Salvat, director de Sense Ficció; M. Dolors Genovès, directora del documental; Mai Balaguer, realitzadora, i Raimon Masllorens, productor executiu de Brutal Media. També hi seran presents els deu testimonis que el protagonitzen: Ababacar Thiakh, Fátima Taleb, Sergi Barnils, Núria Terribas, Pere «Taiho» Secorún, Josep Miquel Garcia, Noemí Cortés, Jorge Burdman, Xavier Hereu, pare Jaume, i Toni Matas. A continuació, a les 19:00 hores, tindrà lloc la preestrena de Déu, amb accent.

 

Imprescindible confirmar assistència al 93 499 93 48.

 

 

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa