Presentació de l’estrena de ‘Magda’, una òpera catalana

Sgae | 10/09/2015

La nostra entitat acull aquest dimecres, 16 de setembre, a les 12:00 hores, la roda de premsa de presentació als mitjans de comunicació de Magda, una òpera catalana, que s’estrenarà al Teatre Principal de Barcelona el 24 de setembre, i on també s’hi podrà veure els dies 26 i 30 del mateix mes. Amb llibret del lletrista i dramaturg Jordi Voltas i música del compositor Ramon Ribé, Magda és la primera producció de la companyia Teatre Líric Català creada per fomentar la producció i exhibició d’òperes en català.

La presentació als mitjans serà conduïda pels mateixos Ramon Ribé i Jordi Voltas, els quals estaran acompanyats per Frederic Oller, director musical de Magda; Pedro Ortega, director escènic i Joan Garcia Gomà, protagonista.

Magda està ambientada a la Barcelona dels anys 70, uns anys d’intensa commoció social i de lluita per aconseguir la llibertat. La trama narra el descobriment de l’amor per damunt de qualsevol barrera i esdevé un gran himne a la llibertat personificat en la protagonista, Magda, una dona de l’alta burgesia que decideix trencar amb les convencions socials. Laura Vila i Joan Garcia Gomà encapçalen un repartiment integrat també per Maria Miró, Marc Pujol, Francesca Roig, Ezequiel Casamada, Xavier Aguilar i Dani Morales. L’espectacle inclou la participació de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i els cors Anton Bruckner i Ariadna.

Per a més informació de Magda:
Ets i Uts Comunicació 2.0
Tel.: 678 77 55 22
A/e: comunicacio@operamagda.cat
Web: operamagda.cat

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa