Premis SGAE Nova Autoria 2015

Sgae | 29/07/2015

En el marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic Sitges 2015  , la Fundació SGAE celebrarà, per quinzè any consecutiu, els Premis SGAE Nova Autoria. Aquests guardons, que enguany tindran lloc el dissabte 10 d’octubre al Cinema Prado (carrer Francesc Gomà, 8, de Sitges), van néixer amb la voluntat de descobrir, promoure i ajudar a difondre les produccions audiovisuals que elaboren els alumnes de les escoles de cinema de Catalunya.

Els Premis SGAE Nova Autoria, que s’emmarquen en la secció Noves Visions  del certamen cinematogràfic, exhibiran els curtmetratges dels alumnes de les escoles de cinema catalanes. Curts de ficció, animació i documental competiran pels Premis SGAE Nova Autoria al millor guió, millor direcció i millor música original.

Aquests guardons són un oasi d’aire fresc a càrrec de creadors que tenen moltes coses per explicar i que, després d’un llarg procés de formació i estudi, necessiten contactar amb el públic i el sector professional. Aquesta autoria més nova i emergent és la que té més dificultats per a ser coneguda, reconeguda i valorada.

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa