Oberta la convocatòria de Re-mou-te fins al 5 de juliol

Sgae | 01/07/2015

La Fundació SGAE, fidel als seus objectius de donar suport a l’autoria, la creació i la cultura, ha unit forces amb l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) amb motiu del projecte «Re-mou-te, recuperant el llegat coreogràfic de Catalunya» al qual es poden presentar els joves coreògrafs, de fins a 30 anys. El termini de presentació de projectes coreogràfics finalitza el proper diumenge, 5 de juliol de 2015.

Re-mou-te vol apropar creadors de dansa de diferents generacions, i posar en valor el llegat coreogràfic de Catalunya. El projecte té com a principal objectiu la transmissió de coneixement entre els artistes de diferents edats i amb diferents punts de vista, que revisaran conjuntament peces coreogràfiques ja creades, per arribar a la creació i presentació d’un nou treball, ja sigui una deconstrucció, una continuació del treball original, etc., amb total llibertat per als creadors/es que es trobin, tant a nivell d’estils com de format (espectacle, vídeo, taller, intervenció, exposició, instal•lació, etc.).

Formen part del projecte les companyies catalanes que van néixer als anys 80 i que actualment segueixen en actiu: Cia. Gelabert-Azzopardi, Àngels Margarit/ Cia. Mudances, Danat Dansa, Nats Nus i Roseland Musical, i joves creadors i/o creadores de fins a 30 anys.

Consulta les bases i el detall de projecte

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa