Marián Sánchez Carniglia, reconeguda professional en l’àmbit internacional, impartirà un curs sobre pitching a Barcelona

Sgae | 09/02/2015

La seu de la SGAE a Catalunya acull el primer taller formatiu que organitza la plataforma online Filmarket Hub (http://filmarkethub.com/) a Barcelona a càrrec de Marián Sánchez Carniglia, reconeguda professional de llarga trajectòria en l’àmbit internacional en l’art del pitching. La sessió serà el dimarts, 10 de febrer, de 16.00 a 20.30 hores. Si ets soci de la SGAE, Filmarket Hub i la SGAE t’ofereixen un 15% de descompte sobre el preu del curs al qual pots inscriure’t en aquest enllaç: https://www.eventbrite.es/e/entradas-taller-de-pitching-barcelona-socios-sgae-15275522499

L’objectiu d’aquest taller és que totes les ments creatives tinguin eines útils i necessàries per vendre els seus projectes a productors i productores de qualsevol part del món. Que disposin dels recursos necessaris per ser capaços de comunicar, en pocs minuts, un gran pitch que cridi l’atenció de les persones que donin llum verda al seu projecte. Amb aquest propòsit, s’inicien els tallers de Filmarket Hub.

El pitch s’ha convertit en una instrument fonamental en l’àmbit mundial per ser competitius i eficaços en les presentacions de projectes. Es disposen de pocs minuts per convèncer que una pel·lícula, documental o sèrie de televisió ha de ser produïda. De la mà de Marián Sánchez Carniglia, aquest curs ofereix l’oportunitat d’aprendre els secrets d’un pitch perfecte i poder complir els objectius següents: Ser més eficaç en la comunicació; estructurar l’exposició; aprofitar millor els punts forts del projecte; optimitzar el temps d’exposició; aconseguir l’impacte desitjat en l’audiència; neutralitzar les respostes negatives; optimitzar la intel·ligència creativa, i sumar valor afegit a l’exposició.

Sánchez Carniglia també parlarà de les regles de les 5W’s i dels 8 Errors, a més de mostrar els criteris d’emotivitat i universalitat, el concepte del tagline, trucs per ser «memorable» i moltes més tècniques que permeten articular un pitch de forma exitosa.

Per a més informació sobre el taller pots enviar un email a hello@filmarkethub.com

 

Sobre Marián Sánchez

Nascuda a Argentina, a finals dels anys 90 es trasllada a Los Angeles on es forma a la Universitat de Califòrnia (UCLA) i a l’American Film Institute (AFI) en el desenvolupament integral de projectes audiovisuals. El 1999 entra a treballar a Digital Domain, empresa de James Cameron i Stan Winston, i participa a pel·lícules com Oh Brother, X-Men, El Grinch o Lord of the rings. El 2001 passa a treballar a Lightstorm Entertainment, productora del director James Cameron. Durant aquest temps treballa amb alguns gurús com Robert McKee. El 2004 accedeix a vicepresidenta de Desenvolupament Internacional en l’empresa de management D-NO Entertainment i està al càrrec de l’adquisició de remakes llatins i du directors europeus i llatinoamericans als Estats Units. El 2008 torna a Buenos Aires per treballar al departament de desenvolupament de Resonant TV. El 2014 passa a dedicar-se en exclusiva com a especialista en coaching, consultoria de pitching i Pitch Doctor a països com l’Argentina, Colòmbia o Bolívia, i participa en mercats com MIPcom, MIPTV o Doc-Montevideo i prepara presentacions per HBO Llatí.

 

Sobre Filmarket Hub

Filmarket Hub és una plataforma online de recent creació que posa en contacte a creatius, productors i professionals de la indústria en un mateix lloc amb una única missió: Aconseguir que els projectes tinguin finançament. Filmarket Hub ofereix un servei de matching, ja en funcionament, i també la consecució de finançament privat nacional i internacional, convertint-se en el primer mercat cinematogràfic i audiovisual online.

 

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa