Lectura del veredicte del 35è Premi Internacional Frederic Mompou i estrena a Barcelona de l’obra guanyadora de la 34a edició

Sgae | 04/12/2014

El dimecres 3 de desembre es reuneix a Barcelona el jurat del 35è Concurs de Joves Compositors Premi Internacional Frederic Mompou. L’edició d’enguany està convocada per a obres originals escrites per a la formació de violí, flauta i piano. Hi han participat 21 partitures provinents d’Alemanya, Argentina, Brasil, Colòmbia, Corea, Espanya, Estats Units, França, Georgia, Itàlia, Japó, Regne Unit, Uruguai i la Xina.

El veredicte es farà públic aquest dia, divendres 5 de desembre, a la nostra seu en un acte al qual hi assistiran Miquel M. Badal, president de Joventuts Musicals de Barcelona; Mònica Pagès, presidenta de la Federació de Joventuts Musicals de Catalunya; Sara Cubarsi, violinista i Carles Marigó, pianista.

Completarà l’acte la interpretació en directe de Pulsar Phigurae, de Raffaele Grimaldi, obra guanyadora del 34è Concurs de Joves Compositors, l’edició de l’any passat. La interpretació anirà a càrrec de la violinista Sara Cubarsi, guanyadora del Premi El Primer Palau i Catalunya Música 2013, que ha fet l’estrena absoluta d’aquesta obra en diferents concerts de la Xarxa de Músiques a Catalunya, el circuit de concerts de Joventuts Musicals de Catalunya. En aquesta ocasió formarà duo amb el pianista Carles Marigó.

Es prega confirmació d’assistència a:

Joventuts Musicals de Barcelona. Tel.: 93 215 36 57 – A/e: jmb@jmbarcelona.com

Joventuts Musicals de Catalunya. Tel.: 972 57 33 16 – A/e:comunicacio@xarxademusiques.cat

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa