L’Associació Catalana d’Escoles de Teatre presenta el nou Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral

Sgae | 17/06/2015

Antonio Gómez, president de l’Associació Catalana d’Escoles de Teatre (ACET); Olga Adroher, responsable dels serveis d’Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial, i Adolf Baqués, secretari general de l’Associació d’Actors i Directors de Professional Catalunya (AADPC), són els encarregats de conduir la presentació als mitjans de comunicació del nou Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral. L’acte tindrà lloc demà, 18 de juny, a les 11:00 hores, a la seu de la SGAE a Catalunya.

Després d’anys treballant i reivindicant uns estudis reglats de teatre, el passat dimarts 2 de juny, el govern català va aprovar la titulació del Cicle formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral i a partir de setembre les escoles de teatre catalanes podran oferir una titulació reglada.

Aquesta nova titulació representa una dignificació i reconeixement de la feina de professors i alumnes, que abans i ara s´han format i treballat en escoles del territori donant com a fruit un teixit professional català de qualitat.

Per a més informació:
Associació Catalana d’Escoles de Teatre
Tel.: 627.133.376 – A/e: acet@escolesteatre.org
Web: www.escolesteatre.org

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa