La SGAE i la Fundació SGAE amb els XVI cursos AEDEM de formació per a editors

Sgae | 22/05/2015

La Societat General d’Autors i Editors (SGAE) i la Fundació SGAE col·laboren, un any més, en els cursos AEDEM de formació per a editors que organitza la Asociación Española de Editores de Música (AEDEM). Enguany les jornades formatives tenen lloc del 25 al 27 de maig a Caldes d’Estrac i s’adrecen als editors musicals que desitgen continuar formant-se i adaptar-se a l’entorn canviant de la indústria musical.

A les jornades hi participaran José Luis Acosta, president de la SGAE; Carlos López, secretari general de la SGAE; Antonio Jiménez, director de Sistemes de la SGAE, i Mercè Vallverdú, cap dels Serveis Jurídics de la SGAE a Catalunya, a més de diversos ponents d’entitats de gestió internacionals de països com EUA, Xile, Regne Unit i França. Aquests ponents ajudaran a entendre millor alguns dels temes que fa anys que preocupen al sector i parlaran sobre d’altres d’aparició recent.

L’AEDEM és una entitat d’iniciativa privada, sense ànim de lucre, que té per objecte integrar als editors de música que duen a terme la seva activitat al país. En l’actualitat, l’AEDEM compta amb nombrosos associats i és l’entitat més representativa del sector. Els seus principals objectius són defensar i promoure els interessos econòmics, socials, culturals i professionals dels seus associats, fomentar la solidaritat dels editors associats i crear serveis comuns de naturalesa assistencial i cultural.

Per a més informació: http://www.aedem.es/

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa