La SGAE col•labora amb la Fundació Vicente Ferrer a «De Mujer a Mujer ONLIFE», el primer concert online a favor de les dones de l’Índia rural

Sgae | 27/04/2015

La Societat General d’Autors i Editors col·labora amb la Fundació Vicente Ferrer (FVF) a «De Mujer a Mujer ONLIFE», el primer concert online a favor dels drets de les dones de l’Índia rural. Les principals veus femenines del panorama musical estatal com Eva Amaral, Rosario Flores, Mala Rodríguez, Marlango, Amparo Sánchez, Andrea Motis, Merche, Carmen Linares, Electric Nana, Anni B Sweet, Rozalén, Zahara, Conchita i Raquel del Rosario, uneixen les seves veus amb un objectiu comú: treballar conjuntament per aconseguir acabar amb la pobresa i la desigualtat.

«De Mujer a Mujer ONLIFE» és un concert de dones a favor de dones en el qual participen sòcies compositores i cantants de la nostra entitat. Cadascuna de les artistes cantarà una cançó i donarà el testimoni a la següent cantant a través de la col·locació d’un bindi, o punt vermell, com a símbol del seu compromís pel canvi a l’Índia. Una cadena de suport mutu per aconseguir la major xarxa solidària femenina del món.

Del 28 d’abril al 13 de maig el públic podrà gaudir de 50 minuts de música compromesa amb el canvi a l’Índia rural. El concert es podrà seguir a www.demujeramujer.es  des de qualsevol punt del món. Només serà necessari tenir un dispositiu i connexió a Internet, el major escenari del món.

Aquest projecte, ideat pel creatiu Jorge Martínez, ha estat gravat a l’estudi de Casa Limón (http://casalimon.tv),  amb la col·laboració dels productors Javier i Salomé Limón.

Com col·laborar-hi: Les entrades del concert es poden adquirir en Ticketmaster (www.ticketmaster.es) a 10 euros.

 

El procediment és el següent: Quan s’adquireix l’entrada, Ticketmaster donarà un codi. El 28 d’abril les persones que hagin comprat el seu tiquet només hauran d’introduir aquest número al web «De Mujer a Mujer» (www.demujeramujer.es) i podran començar a gaudir del «De Mujer a Mujer ONLIFE». Amb un mateix codi es podrà veure l’actuació musical fins a un màxim de tres vegades. Els beneficis del concert es destinaran a donar suport al treball de l’organització amb les dones de l’Índia rural.

 

Per a més informació:

Marta Espasa. Premsa Fundació Vicente Ferrer

A/e: mespasa@fundacionvicenteferrer.org

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa