La Fundació SGAE i la Mostra de Films de Dones organitzen el programa ‘Escriptures i pantalles: parlen les guionistes’

Sgae | 20/05/2015

La Fundació SGAE reprèn aquest 2015 la seva col·laboració amb la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, que arriba a la 23a edició, i continua apostant per la promoció i la difusió del treball de les cineastes en particular i de la cultura de les dones en general. La Fundació SGAE uneix forces amb la Mostra amb motiu del programa «Escriptures i pantalles: parlen les guionistes», que també compta amb el suport de la Unión de Cineastas.

«Escriptures i pantalles: parlen les guionistes» són dues converses que coordina la guionista, directora i actriu Marta Molins sobre l’escriptura destinada a la representació visual des de diferents angles, formats, pantalles, gèneres i estils. Les sessions són gratuïtes i tindran lloc el dimarts 26 i el dimecres 27 de maig, a les 19:00 hores, a l’Espai Club de la seu de la SGAE a Catalunya (passeig de Colom, 6, de Barcelona).

El dimarts 26 de maig, la guionista, directora de cinema i periodista Elisabet Cabeza moderarà la conversa al voltant de la ficció i el documental, la qual comptarà amb la participació de Neus Ballús, guionista i directora de cinema; Mar Coll, guionista i directora de cinema; Carla Subirana, guionista i directora de cinema i Valentina Viso, guionista i script director.

A la SGAE a Catalunya també tindrà lloc l’endemà, el dimecres 27 de maig, una conversa al voltant de la televisió i els nous formats que moderarà la Marta Molins i en la qual hi participaran Carmen Abarca, guionista i directora de cinema; Yolanda Barrasa, guionista, directora de cinema i dramaturga; Anna Manso, guionista i escriptora, i Annaïs Schaaff, guionista i escriptora.

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona és un espai concebut per a donar a conèixer la història i el present de la creació cinematogràfica femenina i per convidar als diferents públics a descobrir la circulació de noves mirades presents en el cinema de les dones, mirades que estan enriquint i transformant les pràctiques culturals, que demostren el compromís de les cineastes amb la complexitat de les realitats i els debats del seu temps i que estan renovant el conjunt de la creació audiovisual. Per tercer any consecutiu, la Mostra s’estendrà al llarg de tot l’any a partir de diferents programes en col·laboració amb diverses entitats, espais i institucions.

Per a més informació sobre la Mostra: Web: www.mostrafilmsdones.cat

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa