La Fundació SGAE i ADETCA presenten i impulsen el Dia de l’Autor SGAE per anar a veure teatre d’aquí

Sgae | 06/11/2014

La Fundació SGAE a Catalunya, amb la col·laboració de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), posa en marxa la campanya Dia de l’Autor SGAE per impulsar el consum del teatre d’autors d’aquí.

En temps de crisi, cal apostar perquè la nostra dramatúrgia estigui present a les cartelleres i assegurar que arribi al públic. Per a explicar la campanya, els requisits, quan es durà a terme, els teatres i els autors que en formen part, i també per reflexionar sobre la situació del teatre de casa nostra, es convoca als mitjans de comunicació a aquesta roda de premsa que tindrà lloc el dimarts, 11 de novembres, a les 13:00 hores, a la seu de la SGAE a Catalunya (passeig de Colom, 6, de Barcelona).

A l’acte hi assistiran representants dels teatres i autors socis SGAE que formen part de la campanya, a més de Xavier Marcé, president d’ADETCA; Eduard Iniesta, president del Consell de la SGAE a Catalunya; Pera Tantiñá, representant del Col•legi de Gran Dret (Teatre) del Consell de la SGAE a Catalunya, i Ramon Muntaner, director de la SGAE a Catalunya i Balears. També hi serà present Enric Jardí, dissenyador gràfic i creatiu de la imatge gràfica del Dia de l’Autor SGAE i un representant de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa