La Fundació SGAE dóna suport al Primer Taller d’Autor a Catalunya «Filmem Barcelona amb Abbas Kiarostami»

Sgae | 23/01/2015

La Fundació SGAE dóna suport al Primer taller d’autor a Catalunya amb el director iranià «Filmem Barcelona amb Abbas Kiarostami» que organitza la productora Black Factory Cinema a Barcelona. El curs té com a objectiu incidir en la formació de professionals i audiències, a més de ser un estímul per a la producció cinematogràfica catalana.

Del 27 de febrer al 10 de març de 2015, durant 10 dies, només 50 persones seran les escollides per participar al Primer taller d’autor a Catalunya amb el director iranià «Filmem Barcelona amb Abbas Kiarostami».  Els participants tindran el privilegi de desenvolupar una pel·lícula curta amb els consells i la supervisió del reconegut director de cinema iranià, un dels cineastes i fotògrafs més influents i controvertits de l’Iran i un dels més premiats i consagrats directors de la comunitat cinematogràfica internacional. Des de fa més de 15 anys Abbas Kiarostami, amb el seu equip de traducció i assistència, realitza un treball pedagògic amb joves realitzadors d’arreu del món.

El taller consisteix en la pràctica individual de la creació que ha de donar com a resultat final 50 pel·lícules curtes inspirades en llocs i personatges de Barcelona sota la guia i supervisió del director. Per aquest motiu, és indispensable que cada participant sigui autònom i tingui coneixements bàsics d’imatge i edició, a més de comptar amb el material tècnic per rodar i muntar els seus curts (una càmera i un ordinador amb programa d’edició). Abbas Kiarostami guiarà el ritme del taller i decidirà la temàtica dels curts així com els temps de gravació i les localitzacions on es desenvoluparan els projectes de rodatge.

 

La convocatòria per a participar al taller està oberta fins al 25 de gener. Cal emplenar el formulari d’inscripció següent https://docs.google.com/forms/d/1tottANaKEobN2YYXdnMbBLwxFhAT381u36qwctLxl2Y/viewform . La publicació dels alumnes seleccionats serà el 27 de gener de 2015. Informació sobre el programa i tarifes: http://www.blackfactorycinema.com/taller2015/?lang=ca

A més del taller, també s’han programa diverses activitats paral·leles: una masterclass, una conferència privada per als estudiants de l’escola de cinema Bande à Part, una retrospectiva a la Filmoteca de Catalunya i la projecció dels millors curts del taller 2014 a Bogotà sota el marc LATcinema (programació cinematogràfica de Casa Amèrica Catalunya) als Cinemes Girona.

Per a més informació:

Black Factory Cinema

Tel. 650.25.04.63

A/e: info@blackfactorycinema.com

 

 

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa