La Fundació SGAE col·labora amb el Festival Talent 2015

Sgae | 19/06/2015

La Fundació SGAE dóna suport a l’autoria i a la creació cultural emergent que té lloc al nostre país. El Festival Talent, amb el qual col·labora la nostra entitat, va néixer fa tres anys amb la voluntat de descobrir al públic nous talents, apostar per la creació emergent i actuar com a plataforma d’impuls per a la difusió i promoció de projectes de joves músics. Aquests nous autors són el present i el futur de l’escena del jazz, el flamenco, el rock, el blues, el pop, el funk i altres músiques modernes a casa nostra.

La cita amb el certamen té lloc del 25 al 30 de juny, i el 28 i 29 de setembre, a tres espais de la ciutat de Barcelona: la Sala Apolo, La Nau i el Taller de Músics Escola Superior d’Escola Musical. Organitzat pel Taller de Músics, al Festival Talent el públic podrà escollir entre més de 30 projectes de diferents estils musicals a càrrec de noves generacions del Taller.

El Taller de Músics Escola Superior d’Estudis Musicals és una institució de referència en l’ensenyament de la música popular nacional i internacional en què els estudiants participen en un entorn creatiu, dinàmic i innovador. Els seus objectius són la difusió de la música feta a casa nostra i la necessitat d’aprofundir en aspectes de l’ensenyament musical de nivell superior com a eina imprescindible per aconseguir una millor qualitat dels professionals del país.

L’accés a tots els espais del Festival Talent és gratuït.

Per a més informació:
www.tallerdemusics.comfestivaltalent.cat

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa