La Fundació SGAE amb la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona

Sgae | 10/06/2015

La Fundació SGAE col·labora, per segona ocasió enguany, amb la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona que celebra la seva 23a edició. Amb motiu del programa «Cortos en femenino 2014» que ha elaborat TRAMA, Coordinadora de muestras y festivales de cine, vídeo y multimedia realizado por mujeres, es projectaran diversos curtmetratges de temàtica femenina. És un programa itinerant de curtmetratges de realitzadores de l’Estat espanyol de l’any 2014.

El proper 18 de juny, a les 22:00 hores, a la plaça Sant Pere de Barcelona es podran veure els audiovisuals següents: Cordelias, de Gracia Querejeta; El deseo de la civilización, de Carolina Astudillo; El experimento, de Maja Djokic; Flexibility, de Remedios Crespo; La Buena Fe, de Begoña Soler; Madrid, de Janaina Marques; Nire Aitaren Etxea, d’Irene Bau, i Por siempre jamón, de Ruth Díaz.

La propera cita de la Fundació SGAE i la Mostra de Films de Dones serà el dimecres, 7 de juliol, amb la projecció del llargmetratge El gran vuelo, de Carolina Astudillo. Es comptarà amb la presència de la directora.

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona és un espai que convida els diferents públics a descobrir la circulació de noves mirades presents en el cinema de dones i els interrogants que proposen les seves propostes audiovisuals.

Consulta el programa de la Mostra de Films de Dones de juny i juliol de 2015 (PDF)

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa