La Fundació SGAE amb els autors

Sgae | 21/10/2014

La Fundació SGAE col·labora novament en el San Miguel Jamboree Jazz Club Festival, el primer certamen de jazz i de club que s’organitza al nostre país a càrrec de la històrica sala de jazz de Barcelona, i que, aquest 2014, celebra la seva segona edició. El suport de la Fundació SGAE se centra en l’autoria, la presència d’autors i creadors musicals del país que tenen obres registrades a la casa dels autors.

Després de l’excel·lent acollida de l’any anterior, el club de jazz degà de la península ha preparat un nou certamen que té lloc del 22 d’octubre al 30 de novembre. A banda de la qualitat i la diversitat dels grups del cartell, allò que distingeix la celebració d’un festival com aquest és l’oportunitat de gaudir-ne des de la proximitat, el caliu i la immediatesa que només es pot assaborir en la intimitat i la distància curta que genera l’atmosfera de club.

La Fundació SGAE dóna el seu suport al concert que inaugura el San Miguel Jamboree Jazz Club Festival a càrrec d’un nonet exclusiu i fet a mida per Joan Chamorro, amb la participació com a convidat estrella de Dick Oatts al saxo i els arranjaments d’Alfons Carrascosa.

Aquesta producció, que tindrà lloc els dies 22 i 23 d’octubre, en dues sessions a les 20:00 hores i a les 22:00 hores, vol ser un reconeixement a la figura com a músic, compositor i arranjador del saxofonista Alfons Carrascosa. La proposta parteix del seu col·lega i admirador Joan Chamorro que ha vertebrat un nonet amb la figura convidada del saxofonista nord-americà Dick Oatts, titular de la Village Vanguard Orchestra i màxim referent del propi Carrascosa. La formació, on també sobresurt la presència de la jove cantant, saxofonista i trompetista Andrea Motis, oferirà un repertori amb composicions pròpies de Joan Chamorro i el mateix Carrascosa, arranjador de tota la música que s’hi escoltarà, i alguns estàndards. És una estrena en tota regla i el merescut reconeixement a un músic que s’ha forjat en tots els àmbits del jazz. Per aquest motiu les sessions s’enregistraran i es convertiran en un imprescindible document discogràfic.

Per a més informació i compra d’entrades

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa