La Fundació SGAE amb el Premi de Dansa 2015 de l’Institut del Teatre

Sgae | 19/06/2015

La Fundació SGAE, fidel als seus objectius de donar suport a l’autoria, la creació i la cultura, col·labora amb el Premi de Dansa 2015 que convoca l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, amb el suport també de Mercat de les Flors i el Grec 2016 Festival de Barcelona. L’objectiu del guardó és potenciar el treball dels joves creadors i intèrprets, oferint-los un ajut a la producció i a l’exhibició per tal de donar-los a conèixer i facilitar així la seva inserció laboral.

Pot optar al premi qualsevol col·lectiu de professionals de la dansa que estigui integrat com a mínim per tres graduats del Conservatori Professional de Dansa, del Conservatori Superior de Dansa o que hagin finalitzat els dos anys d’estudis amb la Jove Companyia IT Dansa de l’Institut del Teatre. Aquests postgraduats poden realitzar tasques diverses dins del projecte. Així mateix es valorarà la participació de graduats d’altres escoles de l’Institut del Teatre.

Els integrants del col·lectiu que participa en la creació i interpretació de l’espectacle de dansa hauran de tenir com a màxim 35 anys en el moment de la presentació de la sol·licitud, atès que és un premi adreçat a potenciar els joves creadors.

El procés de selecció del premi tindrà una fase inicial on es triaran un màxim de quatre propostes coreogràfiques, que rebran un ajut econòmic per realitzar una coreografia reduïda, d’aproximadament 15 minuts.

Les coreografies finalistes es presentaran en una gala al Mercat de les Flors on un jurat proclamarà la coreografia guanyadora del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2015. La coreografia guardonada rebrà la dotació econòmica i ajut per desenvolupar la proposta en una producció d’un mínim de 50 minuts, que s’estrenarà com al festival Grec 2016.

Consulta les bases de la convocatòria del Premi de Dansa 2015 de l’Institut del Teatre de Barcelona i els documents per presentar-s’hi.

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa