La Fundació SGAE amb el Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona – D’A 2015

Sgae | 07/04/2015

Aquest divendres, 10 d’abril, s’ha presentat a la nostra seu el Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona – D’A 2015 que compta amb la col·laboració de la Fundació SGAE. El director del festival, Carlos R. Ríos, ha presentat la programació de la cinquena edició del D’A i els detalls del festival, el qual se celebrarà del 24 d’abril al 3 de maig. A l’acte l’han acompanyat la cap de Comunicació i Activitats de la SGAE a Catalunya, Agnela Domínguez; el director adjunt de la Filmoteca de Catalunya, Octavi Martí, i l’assessor de programació del D’A 2015, Carlos Losilla.

En el marc de la roda de premsa s’han donat a conèixer les seccions creades especialment per a aquesta edició del certamen, així com les activitats paral·leles del festival.

La Fundació SGAE acull i coorganitza, conjuntament amb D’A, un «Taller professional sobre producció» el 27 d’abril; les «Jornades professionals sobre noves estratègies de màrqueting per a cinema independent» que tindran lloc els dies 28 i 29 d’abril; la presentació oficial de la Unión de Cineastas en una connexió en directe amb el Círculo de Bellas Artes amb Madrid i amb presència de cineastes a Madrid i Barcelona el 29 d’abril i, finalment, el col·loqui «Futurs Im(possibles): guia per transitar el temps» que tindrà lloc el 30 d’abril.

Per a més informació de D’A 2015:

Sílvia Grumaches. Tel.: 619 184 138

A/e: press@cinemadautor.cat

 

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa