La Fundació SGAE amb el Cicle Música d’Ara

Sgae | 23/10/2014

El dijous 30 d’octubre, a les 20:00 hores, a la nostra seu (passeig de Colom, 6, de Barcelona) se celebra un nou recital del Cicle Música d’Ara organitzat per l’Associació Catalana de Compositors (ACC) amb la col·laboració de la Fundació SGAE. Els concerts han estat possibles gràcies a l’esforç de compositors, intèrprets, societats de gestió, administració i organismes oficials. Com en d’altres ocasions, Música d’Ara comptarà amb un magnífic grup d’artistes implicats en la difusió de la nova música.

El concert d’aquest dia és a càrrec de Montse Bertral, mezzo; Jordi Gendra, flauta; Carles Pertegaz, clarinet, i David Sanz, guitarra, que interpretaran peces dels compositors Joan Carles Martínez Prat, Lluis Gàsser, Antonio Velasco, Carles Guinovart, Jordi Rossinyol i Carles Eroles.

El cicle Música d’Ara té per objectiu divulgar la música catalana més important dels segles XX i XXI, juntament amb les noves obres dels compositors d’altres nacionalitats, així com de promoure i defensar el patrimoni de la música catalana. Els pròxims concerts del Cicle que tindran lloc a la Sala Mompou de la seu de la SGAE a Catalunya seran els dies 13 i 27 de novembre, i 4 i 11 de desembre.

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa