La Fundació SGAE amb Curtcircuit, que finalitza amb un concert de Txarango

Sgae | 16/12/2014

La Fundació SGAE, que dóna suport a la promoció de l’obra i fomenta l’activitat dels socis de SGAE en la indústria creativa, col·labora amb el cicle de concerts itinerants Curtcircuit com a impuls a la cultura i a l’entreteniment.

La nostra entitat, que va participar en la primera edició del certamen el 2013 ha renovat enguany la cooperació amb l’organitzadora del cicle, l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), la qual es va crear l’any 2001 amb la intenció de reivindicar el paper i l’aportació de les sales de concerts privades al teixit cultural de les ciutats i del país.

A fi de potenciar l’activitat musical en aquests establiments, va néixer Curtcircuit en què una banda consolidada n’apadrina una d’emergent durant diverses actuacions i en diferents sales. D’aquesta manera, la Fundació SGAE s’uneix a l’ASACC i no només dóna suport a l’autoria emergent i visibilitat a l’escena musical local, sinó també a les programacions de música en viu en un moment de decreixement constant.

Aquest dimecres, 17 de desembre a les 20:00 hores, a se celebra la cloenda de Curtcircuit 2014 amb l’actuació de Txarango a la Sala Sidecar (Pl. Reial, 7, de Barcelona). El cicle posa el punt i final a l’edició d’enguany en la qual s’han programat 40 concerts en els quals hi han participat fins a 42 grups diferents de tots els estils musicals a 32 sales de tota Catalunya. Aquesta extensa programació, sumada a l’objectiu de dinamitzar i donar visibilitat a la xarxa de sales de concerts catalanes, va fer que Curtcircuit fos guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona de Música 2013.

El suport del públic a la iniciativa Curtcircuit creix cada any i, per aquest motiu, l’organització ja treballa en l’edició del 2015 amb nous artistes, novetats, algunes sorpreses i molts més concerts. En el transcurs de la festa de clausura l’organització donarà a conèixer un avanç del cartell de l’any que ve.

Més informació a www.curtcircuit.com

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa