La Fundació SGAE amb «Conegudes (també) a casa», en el marc de la 23a Mostra de Films de Dones de Barcelona

Sgae | 23/09/2015

De setembre a desembre de 2015, la Fundació SGAE inicia la tercera col·laboració de l’any amb la 23a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona amb motiu de «Conegudes (també) a casa», un programa itinerant que posa a l’abast de diferents ajuntaments de la demarcació de Barcelona un conjunt de pel·lícules dirigides per cineastes catalanes.

Són 9 ciutats, 12 directores i 10 films. Totes les sessions comptaran amb la presència de les pròpies cineastes les quals visitaran Barcelona, El Masnou, Igualada, Manresa, Montcada i Reixac, Santa Margarida de Montbui, Sant Cugat del Vallès, Vilafranca del Penedès i Vic.

Aquest divendres, 25 de setembre a les 20:00 hores a la Sala Zazie (Rambla Nostra Senyora, 35, de Vilafranca del Penedès), es projectarà el llargmetratge Family tour (2013) amb guió i direcció de Liliana Torres. La directora mostra la seva pròpia família en aquest film de pinzellades autobiogràfiques. La Lili torna al poble dels seus pares després d’anys fora del país i es veu immersa en el tour familiar organitzat per la seva mare en el qual retrobarà avis, tiets, cosins… Retrobades que faran que s’enfronti a frustracions, records d’infància i situacions surrealistes.

Per a més informació del programa «Conegudes (també)a casa»:  www.mostrafilmsdones.cat

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa