JazzEñe ha apropat el jazz estatal als festivals europeus

Sgae | 30/09/2014

Quinze representants de festivals europeus i promotors musicals han viscut de prop la I edició de JazzEñe, iniciativa que té com a objectiu la internacionalització del jazz del nostre país. Procedents d’Alemanya, Bèlgica, França, Holanda, Anglaterra, República de Macedònia, Polònia, Portugal, Turquia i la República Txeca, els representants i els promotors musicals han estat convidats per la Fundació SGAE per a donar visibilitat a la creació dels autors de jazz que desenvolupen la seva tasca al nostre país.

JazzEñe s’ha dut a terme entre el 25 i el 27 de setembre a Madrid. Durant tres dies, la Fundació SGAE ha programat una sèrie de concerts en format showcase,  de 45 minuts, amb alguns dels grups més representatius del jazz estatal actual. El programa ha combinat noms habituals i coneguts de l’escena jazzística amb joves valors: Antonio Serrano i Albert Sanz, Marco Mezquida Trío, Chano Domínguez i Niño Josele, Sindicato Ornette, Irene Aranda, Jorge Pardo, Guillermo McGill Clan, Antonio Lizana Group, Pepe Rivero Trío, ¡ZAS! Trio —Marcelo Peralta, Baldo Martínez, Carlos «Sir Charles» González— i Pablo Martín Caminero.

Peu de foto: Promotors i representants de festivals europeus amb Antonio Onetti, president de la Fundació SGAE, i Javier Estrella, director de JazzEñe

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa