Ja es coneixen els candidats de la XVIII edició dels Premis Max de les Arts Escèniques

Sgae | 18/03/2015

El comitè organitzador dels Premis Max de les Arts Escèniques dóna a conèixer, mitjançant aquest comunicat, els candidats a les 22 categories de la XVIII edició d’aquests guardons organitzats per la Fundació SGAE, amb el propòsit d’estimular i premiar el talent dels professionals del teatre i la dansa del nostre país, a més de la promoció dels espectacles de la temporada.

Un total de 109 espectacles han estat seleccionats per participar com a candidats de la XVIII edició dels Premis Max de les Arts Escèniques, tal com ho han decidit, en aquesta primera fase, les tres comissions territorials designades pel comitè organitzador. La comissió de Madrid ha estat integrada per Salvador Enríquez, com a president; Carmen Colino, Ignacio García Garzón, Yolanda García Serrano, Margaret Jova, Claudia Morgana, Javier Vallejo i Manuel Segovia, com a representant del comitè organitzador. La de Catalunya ha estat integrada per Mar Gómez, com a presidenta, Miquel Badia, Antoni Bartomeus, Inés Boza, Jordi Duran i Rosángeles Valls, en qualitat de representant del comitè organitzador. I, finalment, la comissió que representa la resta de l’Estat ha estat presidida per Susana Herreras, i Isamay Benavente, Gonzalo Centeno, Bely Jiménez, Juan Vicente Martínez Luciano, Gonzalo Ubani i Rosángeles Valls, com a representant del comitè organitzador.

 

Del 16 de setembre al 30 de novembre de 2014, les companyies s’han pogut inscriure per participar en aquesta edició. Finalment han estat admesos 198 espectacles, els quals complien tots els requisits.

 Prem aquí per consultar la llista de candidats

Un cop finalitzada la primera fase de selecció de les comissions territorials, un jurat integrat pels seus tres presidents, quatre representants de les arts escèniques i dos membres del comitè organitzador, serà l’encarregat de decidir els finalistes de les 22 categories de la XVIII edició dels Premis Max de les Arts Escèniques, els quals s’anunciaran el proper 22 d’abril.

3 premis especials

A més de les 22 categories a concurs dels Premis Max de les Arts Escèniques, el comitè organitzador concedeix 3 premis especials: el d’Honor, que es farà públic el proper 25 de març; el de Contribució a les Arts Escèniques, que es donarà a conèixer el 29 d’abril i el d’Aficionat, el 6 de maig. La gala de la XVIII edició dels Premis Max de les Arts Escèniques tindrà lloc el proper 18 de maig a Barcelona. La sala BARTS acollirà la cerimònia de lliurament dels Premis Max 2015, la qual dirigirà l’autor i actor Esteve Ferrer.

Comitè Organitzador dels Premis Max

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa