Inici del cicle de concerts Música d’Ara amb la col•laboració de la SGAE

Sgae | 14/10/2014

Aquest dijous 16 d’octubre, a les 20:00 hores, a la Sala Mompou de la seu de la SGAE a Catalunya, s’inicia una nova temporada de concerts del Cicle Música d’Ara organitzats per l’Associació Catalana de Compositors (ACC) amb la col·laboració de la Societat General d’Autors i Editors. Uns concerts que han estat possibles gràcies a l’esforç de compositors, intèrprets, societats de gestió, administració i organismes oficials. Com en d’altres ocasions, Música d’Ara comptarà amb un magnífic grup d’artistes implicats en la difusió de la nova música.

 

El concert d’aquest dia és a càrrec de la violinista Alla Voronkova i el pianista Feodor Veselov que interpretaran peces dels compositors Jordi Cervelló, Ronald de Roeck, Domènec González de La Rubia, Mariona Vila, Salvador Pueyo, Xavier Boliart, Alla Penkina i Moisès Bertran. El cicle Música d’Ara té per objectiu divulgar la música catalana més important dels segles XX i XXI, juntament amb les noves obres dels compositors d’altres nacionalitats, així com de promoure i defensar el patrimoni de la música catalana.

 

Els pròxims concerts del Cicle que tindran lloc a la Sala Mompou de la seu de la SGAE a Catalunya seran els dies 30 octubre, 13 i 27 de novembre, i 4 i 11 de desembre.

 

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa