Fins al setembre, opta a les Ajudes 2015 adreçades als socis de la SGAE

Sgae | 30/07/2015

La Fundació SGAE ha posat en marxa la segona convocatòria d’ajudes de suport a la creació i promoció adreçades als socis de la SGAE. Fins al 14 de setembre està vigent el termini de presentació de sol·licituds per a les ajudes a la creació de músiques populars, la promoció internacional de música: gires i actuacions, la promoció internacional de les arts escèniques: gires i presència en festivals de companyies de teatre i dansa, així com a la fase de documentació i investigació de projectes de creació audiovisual.

Continua també vigent, fins al 27 de novembre, el termini per a sol·licitar ajudes a viatges en les àrees de música, arts escèniques i audiovisuals. Aquest programa compta, al conjunt de l’any, amb 274.000 euros.

Consulta’n tota la informació al web de la Fundació SGAE.

Així mateix, i per segon any consecutiu, es manté la línia ajuts a la publicació de discos, vídeos i llibres per promoure el repertori de la SGAE. El termini d’aquesta convocatòria, dotada amb 100.000 euros, està obert fins al 25 de setembre. D’acord amb les prioritats assenyalades al Pla Director de la Fundació SGAE, aquestes ajudes no van destinades al procés de producció sinó, exclusivament, a facilitar la publicació d’un fonograma, un vídeograma o un llibret ja existent.

Consulta la informació sobre els ajuts a la publicació de discos, vídeos i llibres al web de la Fundació SGAE.

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa