Finalistes de la XVIII edició dels Premis Max de les Arts Escèniques

Sgae | 27/04/2015

El comitè organitzador de la XVIII edició dels Premis Max de les Arts Escèniques (http://www.premiosmax.com/home/index.php) fa públic avui, 22 d’abril, mitjançant aquest comunicat, els FINALISTES (http://www.sgae.es/recursos/sgae_cat/Llistat_de_finalistes_Premis_Max_2015.pdf)  de les 22 categories d’aquests guardons. Organitzats per la Fundació SGAE (http://www.fundacionsgae.org), els Max tenen el propòsit de reconèixer el talent dels professionals del teatre i la dansa del nostre país, a més de la promoció dels espectacles de la temporada.

Un jurat, presidit per Carlos Gil, i integrat per Guillermo Heras, Joan Muñoz, Liz Perales, i els presidents de les comissions de Madrid —Salvador Enríquez—, Catalunya —Mar Gómez— i de les altres quinze Comunitats Autònomes —Susana Herreras—, ha estat l’encarregat d’escollir els finalistes seleccionats d’entre un total de 111 espectacles.

Els guanyadors de la XVIII edició dels Premis Max de les Arts Escèniques es donaran a conèixer el proper 18 de maig a la gala que se celebrarà a la Sala BARTS de Barcelona. A més de les 22 categories es concedeixen 3 premis especials: el d’Honor (http://hemeroteca.sgae.cat/rosa-maria-sarda-premi-max-dhonor-2015/), el de Contribució a les Arts Escèniques i el d’Aficionat.

Organitzats per la Fundació SGAE des del 1998, els Premis Max, el guardó dels quals va dissenyar el poeta i artista plàstic català Joan Brossa (Barcelona, 1919 – 1999), s’han consolidat al llarg d’aquests anys com el reconeixement més ampli en l’àmbit de les arts escèniques de l’Estat espanyol.

 

Comitè Organitzador dels Premis Max

 

CONSULTA EL LLISTAT DE FINALISTES

 

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa