Es presenta l’obra La gent molesta, que ha comptat amb la col·laboració de la Fundació SGAE

Sgae | 09/10/2014

La Fundació SGAE va iniciar l’any 2013 una col·laboració amb L’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia, per a l’organització del «Taller de creació de dramatúrgies contemporànies», en el marc dels cursos de pràctica professional d’Eòlia 2013-2014. Sota el mestratge dels dramaturgs —i també directors del projecte— Pablo Ley i Carles Mallol, els alumnes del darrer curs de l’escola van treballat l’escriptura dramàtica a partir del text inicial d’un dramaturg professional ja consolidat.

Així, i durant tot un curs acadèmic, dramaturgs, compositors i actors van treballar de manera interdisciplinària per crear —i finalitzar— una nova creació dramàtica col·lectiva per ser exhibida en una sala de teatre oberta al públic en general.

Fruit, doncs, d’aquest acord de col·laboració, l’any 2014 veuen la llum les peces La gent molesta, amb text i direcció de Carles Mallol, i Big Bang Hell Club – El viatge d’Orfeu, amb dramatúrgia de Pablo Ley, direcció escènica de Josep Galindo i composició musical de Jorge de la Torre, que desenvolupa el concepte de dramatúrgia musical en col·laboració amb el Taller de Músics.

Avui es presenta, al Versus Teatre, en roda de premsa La gent molesta, que es podrà veure del 16 d’octubre al 2 de novembre, de dimecres a dissabte a les 20:00 hores, i diumenge a les 18:00 hores, al Teatre Gaudí Barcelona (C/ Sant Antoni Maria Claret).

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa