‘El coaching per a escriptors’, conferència a càrrec d’Eva Hibernia i Albert Tola organitzada per la Fundació SGAE

Sgae | 10/12/2013

El coaching per a escriptors. Reflexions sobre l’acompanyament i les necessitats d’un procés d’escriptura és un diàleg informatiu sobre els beneficis d’afrontar un procés d’escriptura acompanyat per un tutor. Organitzada per la Fundació SGAE, la conferència tindrà lloc demà, dijous 12 de desembre, a les 19.00 hores, a la seu de la SGAE a Catalunya (passeig de Colom, 6, de Barcelona).

Les persones que la impartiran són Eva Hibernia, poeta, escriptora, dramaturga i directora d’escena que treballa, des de fa 20 anys, en el món del teatre i la literatura, i Albert Tola, dramaturg, traductor i professor d’escriptura dramàtica.

Hibernia i Tola explicaran i aprofundiran en quines són les diferents etapes de la creació i en quina mesura s’ofereix suport personalitzat i respectuós amb el material i el seu creador. Es parlarà de les etapes del procés creatiu i es desgranaran una sèrie de constants amb les quals, sovint, es troba l’autor i a partir de les quals treballa el coach. Per a conèixer tots els detalls de la sessió, clicka aquí:

El perfil de l’autor que pot beneficiar-se del coaching és divers: guionistes, dramaturgs, escriptors en general o creadors que requereixin una dramatúrgia interna per a vertebrar els seus treballs. La varietat del grau de maduració en què un projecte necessita el suport d’una assessoria, des de la gènesi fins a les últimes etapes de l’excel·lència, fa també atractiva aquesta conferència per tractar diferents problemàtiques i oferir un ventall de solucions.
Per a més informació i inscripcions:
A/e: adejesus@fundacionautor.org
Tel.: 93 268 90 00 (ext. 2248)

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa