El Campus Autor de la Fundació SGAE i l’ADIM arriba a Lleida

Sgae | 13/07/2015

Els dies 16 i 18 de juliol tindran lloc, a Lleida, a l’Escola de Música L’Intèrpret (c/ Sangenís Bertran, 11), la tercera de les edicions del 2015 del Campus Autor, el programa de formació musical de la Fundació SGAE i l’Associació pel Diàleg de la Música (ADIM) que s’emmarca dins de la iniciativa Campus Rock. A aquest, el seguiran el de Girona, del 21 al 23 de juliol, i el de Terrassa, del 20 al 22 de novembre.

En el Campus Autor de la Fundació SGAE prenen forma les peces musicals que els estudiants composen durant el taller de composició de cançons del Campus Rock. A Lleida el Campus Rock se celebra del 15 al 19 de juliol i el Campus Autor, amb el taller de composició de cançons, el dijous 16 de juliol, de 17:00 a 18:15 hores, i el dissabte 18 de juliol, durant tot el dia. El 18 de juliol, de 10:00 a 12:00 hores, es presentaran els temes composats pels alumnes; de 12:00 a 13:30 hores, els grups instrumentals assajaran aquests temes; de 17:00 a 19:00 hores, tindrà lloc l’assaig general i les proves de so, i, finalment, a les 22:00 hores, el públic podrà assistir al concert final del Campus Rock dels alumnes del Campus Autor 2015 a l’Auditori de l’Escola de Música l’Intèrpret. Més endavant, les peces musicals que aquest dia presenten els alumnes, s’enregistraran i els professors del Campus esdevindran tutors, i ajudaran i acompanyaran als alumnes en l’inici del camí professional de la música.

El Campus Rock és una escola itinerant de música especialitzada en pop-rock. Els músics i professors habituals del Campus Rock són els compositors i músics Toni Xuclà, Cris Juanico i Jimmy Piñol, els quals van crear l’Associació per al Diàleg de la Música (ADIM) l’any 2000. L’escola musical no té una ubicació específica i desenvolupa la seva activitat a Catalunya i les Balears amb la col·laboració d’organitzacions locals.

Els seminaris musicals del Campus Rock, amb sessions diàries de pràctica instrumental, classes magistrals i tallers de composició, omplen un buit en l’ensenyament del pop-rock a Catalunya. Es tracta d’una immersió en la música, en intenses jornades del matí al vespre. També proporciona un marc d’intercanvi d’idees i convivència entre músics de procedències diverses. L’ambient no és competitiu però sí exigent, i els joves músics poden aprendre i realitzar-se.
Consulta el programa complet del Campus Rock a Lleida 2015

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa