Com a soci de la SGAE, gaudeix d’un 50% de descompte per al Future Music Forum Barcelona: El futur de la música digital, ja és aquí

Sgae | 15/09/2014

Future Music Forum (FMF) (www.futuremusicforum.com) és una conferència anual sobre la indústria musical que reuneix els líders d’opinió més influents en el món de la música a Barcelona. És també una plataforma professional en el marc de la qual, en un ambient distès, els assistents intercanvien punts de vista sobre la manera en que es comparteix la música a l’era digital actualment,  i s’analitzen els avenços tecnològics amb els diferents sectors de la indústria implicats, un grup selecte de futuristes de la música, propietaris de segells, mànagers, emprenedors de la música i les tecnologies, i analistes del consum digital musical.

La 5a edició del FMF Barcelona tindrà lloc aquest mes de setembre, els dies 17, 18 i 19, a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona. El FMF es tornarà a centrar en les qüestions més urgents del sector de la música digital: la recomanació i el descobriment, les tendències d’inversió en la música digital, les tendències de la música digital, com utilitzar el big data, el crowdfunding i el gigfunding, la innovació en el sector mòbil, la música i les marques, la sincronització internacional, entre d’altres. Enguany es comptarà amb ponents d’empreses com Spotify, Rdio, NextBigSound, Universal Music, Vice, Mark Mulligan, The Orchard, Music X Ray i molts, molts més. Estigues pendent del programa del FMF (http://www.futuremusicforum.com/index.html)

 

Així mateix, FMF també programa uns showcases per a professionals l’objectiu dels quals és oferir als grups participants l’oportunitat de presentar-se davant de programadors de festivals internacionals de música independent, agents i professionals de sincronització de música per a publicitat, cinema i videojocs. Els «FMF Showcases» tindran lloc els dies 18 i 19 de setembre al BARTS Club del Teatre BARTS. Cada dia es presentaran tres grups i després hi haurà sessió de DJs. A part dels professionals del sector de la sincronització, també han confirmat ja la seva assistència programadors i representants de festivals com Glastombury (UK), The Great Escape (UK), Oya (Noruega), Dour Festival (Bèlgica) o Forst (Dinamarca).

Com a soci de la SGAE, si vols estar més informat i a la última sobre les tendències actuals i de futur de la música digital i ampliar la teva xarxa de contactes amb gent del sector, el FMF i la SGAE t’ofereixen un gran descompte, del 50%, sobre el preu de l’entrada general. Podràs assistir a totes les sessions del FMF, tots els showcases, les trobades de networking, la benvinguda i la festa final, i tens també l’opció d’assistir a l’Innovation Day del 17 de setembre per 150 euros.

Per gaudir del descompte cal que visitis la pàgina web del Future Music Forum Barcelona (www.futuremusicforum.com), a dalt a la dreta hi ha el menú on cal que  seleccionis l’opció «Assistir» i a continuació premis sobre «Inscriure’s» a la tarifa «Estandar/Tarifa». Se t’obrirà una finestra nova al web Eventbrite, aquí cal que seleccionis l’opció «Standard Rate» i senyalis la quantitat d’entrades que vols a «Quantity», que ha de ser 1 com a soci de la SGAE. A continuació, a la mateixa taula, cal que premis on diu «Enter promotional code» i hi escriguis «SGAE» i, el pas següent, ja es prémer sobre «Order now».

 

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa