Classe magistral de Luis Ospina, reconegut director de cinema colombià

Sgae | 21/10/2014

La Fundació SGAE i el Màster de Documental Creatiu del Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona col·laboren en la classe magistral que oferirà Luis Ospina, reconegut cineasta, documentalista, guionista i productor colombià, en el marc de l’11è Festival de Cinema Colombià de Barcelona a la nostra seu (passeig de Colom, 6, de Barcelona). L’acte tindrà lloc el dimecres 22 d’octubre, a les 16:00 hores, i és gratuït.

Com cada any, el certamen ret un homenatge i, en aquesta ocasió, el convidat d’honor és Luis Ospina que ha sabut, a través de diferents gèneres cinematogràfics, apropar-se i comunicar al món la realitat del seu país. En aquesta classe magistral, el director de pel·lícules com Pura Sangre, Soplo de Vida, La desazón suprema o Un tigre de papel, repassarà la seva extensa filmografia i aportarà claus i experiència sobre la seva tècnica de treball.

La 11a edició de la Diàspora Festival de Cinema Colombià de Barcelona té lloc del 16 al 26 d’octubre a la ciutat comtal. El tema central d’aquesta edició és el paper que exerceix la societat civil colombiana en la construcció de la Pau a Colòmbia, avui més a prop que mai des que es va iniciar el procés de diàleg a l’Havana (Cuba) a finals del 2012.

Places limitades.

Per a més informació

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa