Celebració del XVII Menorca Jazz 2015, amb la col•laboració de la Fundació SGAE

Sgae | 07/04/2015

La Fundació SGAE dóna suport a la XVII edició del Festival Menorca Jazz 2015 que organitza l’associació sense ànim de lucre Jazz Obert. Els objectius d’aquesta entitat són ampliar l’oferta musical de Menorca; difondre el jazz com a música viva, potent, creativa i capaç de fusionar-se amb les més diverses expressions musicals del nostre temps, i introduir els joves en nous horitzons artístics i musicals.

 

Big Mama Montse i Riqui Sabatés són els encarregats d’inaugurar el certamen que se celebra del 3 d’abril al 17 de maig a diversos espais de l’illa de Menorca. Altres concerts que tindran lloc al Festival Menorca Jazz 2015 són el del quartet de la cantant Júlia Solar i el del trio liderat pel pianista Jean Michel Pilc. El certamen també inclou la celebració del Vega Jazz i la Trobada de Dixieland amb concerts a Ciutadella, Ferreries, Es Mercadal, Es Migjorn Gran, Alaior, Maó i Cala en Porter, que seran la part més popular i festiva del Festival. Les formacions menorquines que enguany participen al Vega Jazz seran Mhyna Jazz Trio (Alon Celnik, José Gómez i Marc Cortès), Icar Toset Trio, Anuda (Carla Cruells, Icar Toset i Pablo Millás), i Clara Gorries Quartet (Clara Gorries, Pere Arguimbau, Lluís Gener i Guiem Pons); mentre que la trobada «dixie» la protagonitzaran les bandes Shakin’ All i Moby Dixie i la local La Xaranga del Xubec, en formació de septet i amb Antonio Lo Re, Josep Mascaró, Tomás Cézar, Josep Sarquella, Pako Higueras, Xavier Triay i Miguel Moreno.

 

Com a activitats complementàries, el Festival oferirà l’actuació de la BigBand de Ferreries i Es Mercadal, dirigida per Josep Lluís Pons i, amb Joventuts Musicals de Ciutadella i integrat en el seu Cineclub, la projecció de l’oscaritzada pel·lícula Whiplash de Damien Chazelle, als Cinemes Canal Salat.

 

Per a més informació: http://jazzobert.com/

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa