Bruno Oro a «Cantem Serrat» de la Fundació SGAE dins de la mostra «SERRAT. 50 anys de cançons»

Sgae | 19/06/2015

La Fundació SGAE fa possible l’espai de karaoke «Cantem Serrat» en el marc de la mostra «SERRAT. 50 anys de cançons», que es pot visitar a l’Arts Santa Mònica fins al 13 de setembre. «Cantem Serrat» ofereix a tothom la possibilitat de manifestar el Serrat que porta dins, exterioritzar-lo i compartir-lo.

Bruno Oro, compositor, cantant i actor, actuarà a «Cantem Serrat» (claustre de l’Arts Santa Mònica, Les Rambles, 7, de Barcelona) el divendres, 26 de juny, a les 21:00 hores. Oro interpretarà, entre d’altres, dues versions de temes de Joan Manuel Serrat preparats especialment per a l’ocasió.

El públic en general pot cantar Serrat en aquest karaoke per a artistes i públic que té lloc a l’autèntic escenari utilitzat per la gira mundial de Tarrés/Serrat. Pots portar-hi el seu instrument, cantar a capella, sol o amb amics, o bé utilitzar unes pistes preenregistrades de cançons de Serrat d’acompanyament musical. El dissabte, 27 de juny, de 18:00 a 20:00 hores, públic i convidats tenen l’oportunitat de cantar Serra amb acompanyament instrumental preenregistrat.

Les cançons de Joan Manuel Serrat conformen un llegat per un col·lectiu important de compositors i músics: hi ha temes que són part de la nostra vida, de la nostra memòria individual i col·lectiva. Bruno Oro s’uneix, amb Laura Simó, Francesc Burrull, Jordi Bonell i Andreu Rifé, a la llista d’artistes i públic que actuarà a «Cantem Serrat» per rendir tribut a l’emblemàtic autor català.

Les pròximes actuacions a «Cantem Serrat» seran:

  • - Dissabte, 4 de juliol. 21:00 hores. Salao, amb grup flamenc i ball.
    Actuació que inclou dues versions de Serrat preparades especialment
  • - Dissabte, 11 de juliol. 21:00 hores. Maria Coma.
    Actuació que inclou dues versions de Serrat preparades especialment
  • - Públic i convidats canten Serrat amb acompanyament instrumental preenregistrat els dissabtes 27 de juny, 18 i 25 de juliol, de 18:00 a 20:00 hores.

El públic, protagonista de «Cantem Serrat»
La xarxa ja compta amb la llista de reproducció «Canal Serrat» a Youtube i, cada dia, es fa una selecció de les millors actuacions i es pengen a la xarxa.

A la roda de premsa que va tenir lloc el passat 2 de juny per presentar «Cantem Serrat i l’exposició, el mateix Joan Manuel Serrat va expressar que li «fa gràcia això del karaoke, ho trobo molt simpàtic». Ramon Muntaner, director de la SGAE a Catalunya i Balears, va explicar que l’objectiu d’aquest espai és que «la gent pugui cantar Serrat perquè canta els seus records. El poble canta Serrat».

Per a més informació de l’exposició «SERRAT. 50 anys de cançons»:
Web: www.artssantamonica.cat@artssantamonica

Per a més informació de l’espai «Cantem Serrat» i la programació musical:
Comunicació SGAE / Fundació SGAE
hemeroteca.sgae.cat • www.fundacionsgae.org

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa