BeGun, Hinds, Disco Las Palmeras, Macaco, Oso Leone i Rulo y La Contrabanda a South by Southwest amb Sounds from Spain

Sgae | 05/02/2015

Les bandes BeGun, Hinds, Disco Las Palmeras, Macaco, Oso Leone i Rulo y La Contrabanda actuaran els dies 18 i el 20 de març dins de la programació oficial de South by Southwest de la mà de Sounds from Spain, plataforma de la qual forma part la Fundació SGAE i que té com a objectiu la promoció de la música estatal a l’exterior. Concretament, els sis grups tocaran el 18 de març a Brush Square Park i el 20 a Lucille Bar, dos dels escenaris del festival.

Set empreses del país participen en aquesta edició de South by Southwest amb Sounds from Spain: Dotbeat!, El Segell del Primavera, Get In SL, Ground Control Management, Sonido Muchacho, Sony Music Entertainment España S.L i Subterfuge Records, S.L.

Aquest és el vuitè any consecutiu que Sounds from Spain porta a músics del país a la cita d’Austin: Mala Rodríguez, We are Standard, Dorian, La Habitación Roja, Nacho Vegas, SFDK, Los Coronas, Depedro, Amaral, Huecco, Los Planetas, L.A., Quique González, Cuchillo, I am Dive, Pájaro, Supersubmarina, Track Dogs i Tulsa són alguns dels grups que han tocat amb anterioritat en aquest certamen que reuneix a més de 15.000 professionals del sector (segells discogràfics, editors, managers i periodistes) i que programa uns 2.000 concerts. Arizona Baby, Betunizer, Fuel Fandango, Kiko Veneno, Lori Meyers i Soledad Vélez van ser els grups que l’any 2014 van viatjar fins al festival amb el suport de la plataforma.

A més de la Fundació SGAE, Sounds from Spain l’integren l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX), l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM), i Artistes Intèrprets o Executants Societat de Gestió (AIE), l’Associació de Representants Tècnics de l’Espectacle (ARTE), els Productors de Música d’Espanya (Promusicae) i la Unió Fonogràfica Independent (UFI).

L’objectiu de Sounds from Spain és fomentar l’exportació de la música del país i facilitar la presència de professionals del sector a les trobades internacionals més importants com Midem (Cannes), South by Southwest (Austin), Musikmesse (Frankfurt) o Womex (Sevilla, Copenhaguen, Salónica i Santiago de Compostel·la).

 

Per a més informació, clicka aquí (http://fundacionsgae.com/story.php?id=1581)

 

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa