Aquest diumenge se celebra la gala dels VII Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català

Sgae | 30/01/2015

La Fundació SGAE col·labora amb l’Acadèmia del Cinema Català, la seu de la qual s’ubica a la façana principal de l’edifici de la Societat General d’Autors i Editors, on l’Acadèmia celebra cada any diversos actes.

La gala dels VII Premis Gaudí, que se celebra aquest diumenge, 1 de febrer, a les 20.00 hores al Sant Jordi Club (Palau Sant Jordi. Passeig Olímpic, 5-7. Montjuïc – Barcelona), compta amb el suport institucional de la Fundació SGAE que comparteix amb l’Acadèmia la promoció de les produccions cinematogràfiques estatals.

Com cada any, la gala dels Gaudí amaga moltes sorpreses que no es desvetllaran fins al darrer moment. Els Premis Gaudí 2015 seran retransmesos en directe per TV3 i el conductor de la nit del cinema català serà l’actor, director i presentador de televisió Àngel Llàcer.

En el transcurs de la cerimònia, el director Ventura Pons rebrà el guardó honorífic Premi Gaudí d’Honor-Miquel Porter per la seva trajectòria.

Han participat aquesta setena edició dels Premis Gaudí, 78 produccions, de les quals 38 són llargmetratges, entre pel·lícules en llengua catalana (10), no catalana (16), europees (10) i animació (2); 17 pel·lícules documentals, 6 pel·lícules per a televisió, 10 curtmetratges seleccionats per una comissió i 7 pel·lícules que compten amb la participació de talent català. D’entre aquestes 78 produccions, 27 en són les nominades en alguna de les 22 categories dels premis de l’Acadèmia del Cinema Català, resultat de les votacions dels seus membres.

Per a més informació:
Acadèmia del Cinema Català
Tel.: 932 682 776 – www.academiadelcinema.cat

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa