Actuació de Maria Coma a l’espai «Cantem Serrat» de la Fundació SGAE

Sgae | 10/07/2015

El públic també pot cantar Serrat els dissabtes, 18 i 25 de juliol 

La Fundació SGAE fa possible l’espai de karaoke « Cantem Serrat» en el marc de la mostra «SERRAT. 50 anys de cançons», que es pot visitar a l’ Arts Santa Mònicafins al 13 de setembre. «Cantem Serrat» ofereix a tothom la possibilitat de manifestar el Serrat que porta dins, exterioritzar-lo i compartir-lo.

La cantautora catalana Maria Coma oferirà la darrera actuació artística a l’espai «Cantem Serrat» (claustre de l’Arts Santa Mònica, Les Rambles, 7, de Barcelona) el dissabte, 11 de juliol, a les 21:00 hores. L’autora, compositora, pianista i cantant catalana interpretarà, entre d’altres, dues versions de temes de Joan Manuel Serrat preparades especialment per a l’ocasió.

Les cançons de Serrat conformen un llegat per un col·lectiu important de compositors i músics: hi ha temes que són part de la nostra vida, de la nostra memòria individual i col·lectiva. Maria Coma s’uneix amb Salao, Bruno Oro, Laura Simó, Francesc Burrull, Jordi Bonell i Andreu Rifé, a la llista d’artistes i públic que actuarà a «Cantem Serrat» per rendir tribut a l’emblemàtic autor català.

El públic, protagonista de «Cantem Serrat»

El públic en general pot cantar Serrat en aquest karaoke per a artistes i públic que té lloc a l’autèntic escenari utilitzat per la gira mundial de Tarrés/Serrat. Pots portar-hi el seu instrument, cantar a capella, sol o amb amics, o bé utilitzar unes pistes preenregistrades de cançons de Serrat d’acompanyament musical. Els propers dissabtes de juliol, el 18 i el 25, de 18:00 a 20:00 hores, públic i convidats tenen l’oportunitat de cantar Serrat. La xarxa ja compta amb la llista de reproducció «Canal Serrat» a Youtube i es fa una selecció de les millors actuacions i es pengen a la xarxa. Es poden veure aquí

A la roda de premsa que va tenir lloc el passat 2 de juny per presentar «Cantem Serrat» i l’exposició, el mateix Joan Manuel Serrat va expressar que li «fa gràcia això del karaoke, ho trobo molt simpàtic». Ramon Muntaner, director de la SGAE a Catalunya i Balears, va explicar que l’objectiu d’aquest espai és que «la gent pugui cantar Serrat perquè canta els seus records. El poble canta Serrat».

 

Per a més informació de l’exposició «SERRAT. 50 anys de cançons»:
Neus Purtí. A/e: npurtic@gencat.cat. Tel.: 93.556.53.14.
Web: www.artssantamonica.cat - @artssantamonica

Per a més informació de l’espai «Cantem Serrat» i la programació musical:
Comunicació SGAE / Fundació SGAE
Tel.: 93.268.90.00 – Ext.: 3
adominguez@sgae.esbarmengou@sgae.es
hemeroteca.sgae.cat - www.sgae.eswww.fundacionsgae.org
@sgaecat - @sgaeactualidad - @fundacionsgae

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa