Acte de reconeixement de la SGAE als compositors catalans Francesc Bonastre i Anna Bofill

Sgae | 16/12/2014

Els compositors Anna Bofill, Francesc Bonastre, Claudio Prieto i Sebastián Sánchez Cañas rebran un homenatge de la SGAE demà dimarts, 16 de desembre, a les 19:00 hores, a la seu madrilenya de l’entitat. L’acte, que presentarà el president de la SGAE, José Luis Acosta, és un tribut a les seves carreres compositives i, en aquest sentit, el mateix president els farà lliurament d’una placa commemorativa, símbol del reconeixement del col·lectiu autoral a la seva perseverança, així com a les seves aportacions intel·lectuals.

José Zárate, Doctor amb Menció Europea en Musicologia i president dels Compositors Simfònics de la SGAE, realitzarà una breu laudatio a la trajectòria professional dels homenatjats. A continuació se celebrarà un concert, amb el pianista Daniel Ligorio, en el qual es podran escoltar obres dels compositors reconeguts. Veure el programa

Aquest reconeixement als socis simfònics, a través del mateix Grup de Treball de Simfònics de la Societat General d’Autors i Editors, és als socis creadors que compten amb una destacada trajectòria professional, sempre vinculada a la composició musical del món simfònic. Aquest homenatge, que neix enguany i serà amb periodicitat anual, es dedica als socis compositors i compositores que l’any en curs celebrin el seu 70, 80, 90 o superior aniversari. Així doncs, Claudio Prieto Alonso compleix 80 anys; i Anna Bofill, Francesc Bonastre i Sebastián Sánchez Canyes, 70.

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa