2 x 1 en el preu de l’entrada de la final del XI Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona Miquel Llobet

Sgae | 23/10/2014

L’associació cultural Iberamerik Concert (www.iberamerik.org) organitza el XI Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona Miquel Llobet (www.certamenllobet.com) i convida als soci de la Societat General d’Autors i Editors a beneficiar-se d’un 2 x 1 en el preu de l’entrada per a la final del concurs.

La cita és el diumenge, 9 de novembre, a les 19:00 hores, a L’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150). Per a gaudir del descompte cal adquirir les entrades a taquilla el mateix dia i dir que s’és soci de la SGAE (En aquesta ocasió, no cal saber el número d’associat).

Consulta els detalls del concert en aquest enllaç

La SGAE i la Fundació SGAE han col·laborat en diverses ocasions amb l’associació cultural Iberamerik Concert, l’activitat de la qual s’emmarca en l’àmbit de la joventut i la música i se centra en actes creatius i musicals.

Un dels esdeveniments estrella d’Iberamerik Concert és, justament, el Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona Miquel Llobet, dedicat al guitarrista i compositor Miquel Llobet i Solés (Barcelona, 1878-1938), que aquest any 2014 ha arribat a la seva onzena edició. El Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona Miquel Llobet ha adquirit una personalitat pròpia i s’ha fet un espai entre els certàmens de guitarra més importants del món, amb elogis i felicitacions de grans personalitats de la música i reconeixements per part de les entitats especialitzades més importants.

© Copyright Sociedad General de Autores y Editores SGAE
Fernando VI, 4 28004 Madrid
Avís legal i política de privadesa